مرحله پایانی و آیین اختتامیه دهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشگاه های استان قزوین

استان قزوین قزوین
به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛

مرحله پایانی و آیین اختتامیه دهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشگاه های استان قزوین

مرحله پایانی و آیین اختتامیه دهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان با حضور ۱۸ تیم از دانشگاه‌های استان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

 

به گزارش  دفتر نهضت ارتباطات و رسانه استادی بسیج قزوین و به نقل ازسیایت  دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مرحله پایانی و آیین اختتامیه دهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان با حضور ۱۸ تیم از دانشگاه‌های استان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.پس از طی مراحل مختلف تیم "مصاف" از دانشگاه فرهنگیان و تیم "پیشگام" از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به فینال این مسابقات رسیدند که در نهایت تیم "پیشگام" از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پیروز این دوره از مسابقات و به عنوان تیم برتر انتخاب شد.

گفتنی است، داوری این مسابقات را اعضای هیات علمی از دانشگاه های استان برعهده داشتند و دکتر علی اکبر طارمی، عضو هیات علمی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان یکی از داوران مرحله فینال در این مسابقات حضور داشت.

شایان ذکر است، این مسابقات به همت جهاد دانشگاهی استان قزوین برگزار شد.

آزاداندیشی دغدغه درونی دانشجویان باشد

فرشاد پیله‌چی، رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در این مراسم ضمن تشکر میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، عوامل اجرایی و برگزارکنندگان این دوره از مسابقات، اظهار داشت: آزاداندیشی سال‌های متمادی از دغدغه‌ی حاکمیت و به ویژه شخص مقام معظم رهبری بوده و می باشد؛ ایشان آرا و نظرات متعددی درباره این موضوع را از دهه هفتاد تا کنون مطرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: در مناظرات اصالت بر شیوه استدلال و فن بیان است و هیچ ارزش گذاری درباره درست و یا نادرست بودن مواضع نمی‌شود.  انتظار داریم و دعوت می‌کنیم دانشگاه‌های استان در خصوص این موضوع تمرکز کنند و آزاد اندیشی در سطح مسابقات متوقف نشود.

پیله‌چی تصریح کرد: به دانشجویان توصیه می‌کنم منتظر نهادهای حاکمیتی و دولتی برای اجرای آزاداندیشی نباشند. این امر باید دغدغه درونی خودشان باشد و مستمر در پی ایجاد آن باشند. تا موضوعی در خود دانشجو دغدغه و ضرورت نشود تلاش از سوی ما فایده زیادی نخواهد داشت.

این مسئول ادامه داد: بدانید که آزاد اندیشی هم برای رشد فردی و هم برای رشد جمعی ما ضرورت دارد. دانشجو اگر در سطح دانشگاه آداب گفتگو را نیاموزد کف خیابان و به نادرست صدایش را بلند می‌کند و کارهای دیگری که نباید، اتفاق می‌افتد؛ امیدواریم همه نیک و آزاد بیندیشیم.

برگزاری جلسات آزاداندیشی در دانشگاه‌ها تسهیل شود

سمیه بکشلو، مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قزوین در ادامه این مراسم اظهار داشت: امسال که به لطف خدا دهمین دوره مسابقات ملی مناظره را پشت سر می‌گذارم دارای نگاه متفاوت‌تری به مسابقات شده‌ام؛ در ابتدا از دانشگاه‌های آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و فرهنگیان به جهت همکاری‌های بی‌دریغشان متشکرم.

وی ادامه داد: آزاداندیشی در دانشگاه‌ها اتفاق نمی‌افتد مگر آنکه رؤسای دانشگاه‌ها و متولیان فرهنگ و سیاست، خود آزاداندیش باشند و آزاداندیشی پیشه کنند.

بکشلو تصریح کرد: در دانشگاه به دلیل ظرفیت، امکان و چارچوب‌های اندیشه‌ای فضا برای این امر بسیار مستعد و فراهم است.

وی در پایان اظهار داشت: ما بایستی زمینه را برای آنکه دانشجو و استاد بدون لکنت، ترس از نمره و پرونده حراستی و امثالهم در کرسی‌های آزاداندیشی حضور داشته باشد، فراهم کنیم. از دیگر سو شرایط باید برای اخذ مجوزهای لازم و برگزاری این برنامه‌ها تسهیل شود. حقیقتاً فرآیندهای اداری گاهی کفش‌های آهنی را هم می‌شکنند.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم با اهدای لوح از نفرات برتر و عوامل اجرایی این مسابقات تقدیر شد.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.