print

« تسخیر لانه جاسوسی حاصل عقبه ذهنی در جامعه ایرانی از رفتار های تحقیر آمیز آمریکا است.»

شب گذشته نشست مسئولین کانون ها و شورای مرکزی سازمان بسیج اساتید استان قزوین در سالن جلسات این سازمان برگزار گردید. در این جلسه نجاتی، مسئول سازمان بسیج اساتید استان قزوین پس از تشریح برنامه های این نشست گفت:  سیزده  آبان نمادی از سه حادثه تاریخی است: آبان 43 تبعید حضرت امام به ترکیه،  13 آبان 57 قتل عام و کشتار دانشجویان و دانش آموزان و 13 آبان 58 تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان. که وجه مشترک آن دشمن شناسی ملت، محوریت امام راحل به عنوان رهبر نهضت، هویت ضد آمریکایی انقلاب اسلامی و مخالفت نظام سلطه با جنبش های اصیل مردمی است.در هر سه اتفاق آمریکا نقش محوری دارد و این موضوع از نگاه  تیزبین و دشمن شناس مردم ایران دور نماند. وی در ادامه افزود: تسخیر لانه جاسوسی حاصل عقبه ذهنی در جامعه ایرانی از رفتار های تحقیر آمیز آمریکا در وقایع تاریخی قبل از انقلاب مانند کودتای 28 مرداد و نیز حاصل عناد های آمریکایی ها با انقلاب نوپای اسلامی مانند پذیرش شاه در آمریکا دانست. اما سوالی که برخی از دانشجویان که انقلاب را درک نکرده اند مطرح می کنند، این است که آیا تسخیر سفارت آمریکا اقدامی درست بوده است؟ یک نگاهی به رفتار سفارت آمریکا در قبال انقلاب ها و حکومت های مردمی در پاسخ به این سوال بسیار کمک کننده است. نگاهی به تاریخ اقدامات آمریکا در کشور های مختلف در 100 سال گذشته نشان می دهد این کشور به طور مستقیم و غیر مستقیم در بیش از 60 کودتا و جنگ داخلی نقش داشته و در تعداد دیگری از این کودتاها و یا جنگ های داخلی در دیگر کشور ها نیز ناکام مانده است. -  در کشور یونان در سال 1949 به اعتراف سفیر وقت آمریکا در آتن، با فتنه انگیزی امریکا جنگ داخلی در این کشور به راه افتاد که 154 هزار نفر کشته، 40 هزار نفر بازداشت و زندانی و 6 هزار نفر به موجب احکام نظامی صادره توسط دادگاه نظامی یونان اعدام شدند. -  در سال 1965 در اندونزی، سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا (سیا) کودتای نظامی به رهبری "سوهارتو" علیه  "سوکارنو" ، رئیس جمهور وقت اندونزی به راه انداخت و به اجرا گذاشت که بیش از یک میلیون قربانی بر جای گذاشت. -  در سال 1973 در شیلی کوتایی علیه سالوادور آلنده رئیس جمهور وقت شیلی توسط سیا به اجرا گذاشته شد که در نتیجه آن نه تنها رئیس جمهور کشته می شود بلکه این کودتا اعدام 30 هزار نفر و بازداشت و زندانی شدن 100 هزار نفر را در شیلی به دنبال داشت. اگر از کودتا و دخالت های آمریکا در سایر کشور ها را بخواهیم لیست کنیم یک طورمار بزرگی خواهد شد. نجاتی گفت: حال اگر لانه جاسوسی آمریکایی ها تسخیر نمی شد چه اتفاق می افتاد؟ 76 جلد کتاب از اسناد لانه جاسوسی آمریکا که چاپ شده نشان می دهد که آمریکایی ها 3 کودتا برای سرنگونی جمهوری اسلامی طراحی کرده بودند. 1- یک کودتا به نام کودتای پارس نام گذاری شده بود که توسط سلطنت طلبان طراحی، اما در نطفه خفه شد. 2- کودتای دیگر موسوم به نقاب در پایگاه هوایی شهید نوژه در حال عملیاتی شدن بود که آمریکایی ها نیز در طراحی آن نقش به سزایی داشتند، که لو رفت و با شکست مواجه شد. 3- یکی دیگر از کودتا ها نیز توسط آمریکایی ها و به کمک امرای ارتش طراحی و تهیه شده بود که آن هم در نطفه خفه گردید. در کنار این کودتا ها تلاش می کردند که تا از طریق جذب اپوزیسیون داخلی، موضوع براندازی را دنبال کنند. بنابراین وجود و استمرار لانه جاسوسی قطعا ادامه ی انقلاب و نظام اسلامی را با چالش های متعددی روبرو می کرد. از طرفی دولت موقت هم یک دولتی انقلابی نبود تا قبل از

تسخیر لانه جاسوسی بتواند نیروهای آمریکایی را اخراج کند و سفارتخانه آنها را که به جاسوس خانه تبدیل شده بود تعطیل نماید. بنابراین دانشجویان انقلابی دست به کار شدند و با تسخیر لانه جاسوسی، به حضور نیروهای آمریکایی در ایران خاتمه دادند. در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین براری به تشریح مباحث فقه سیاسی پرداخت و گفت: ما در مباحث فقه سیاسی قائل بر دونوع حکومت هستیم: حکومت شخص معصوم علیه السلام که از جانب خدا و رسول آمده است و متاسفانه از صدر اسلام  این قسم حکومت که نعمت بزرگ الهی می باشد  به هدر رفته است. و مردم زمانه قدردان حاکمان معصوم نبوده اند. اما نوع دوم حکومت، حاکمیت فقیه جامع الشرایط ، عادل ، مدیر و مدبر و آگاه به زمان که آراسته به صفات جریان شناسی ، دوست شناسی ،  دشمن شناسی ، شناخت سیاست ها و مباحث روز است که این فرد از سوی خبرگان رهبری کشف و به مردم معرفی می گردد  که باید تلاش کرد تا این حکومت در نهایت به دست صاحب اصلی آن برسد.

درادامه برنامه های بسیج اساتید استان در ماه جاری شامل اردوی راهیان علم و فناوری، گرامیداشت چهل سالگی بسیج، گروه خدمات مشاوره بسیج اساتید برای حضور در محل های کمتر برخوردار،  مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

سیزده آبان نمادی از سه حادثه تاریخی است:آبان 43 تبعید حضرت امام به ترکیه، 13 آبان 57 قتل عام و کشتار دانشجویان و دانش آموزان و 13 آبان 58 تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان.
که وجه مشترک آن دشمن شناسی ملت، محوریت امام راحل به عنوان رهبر نهضت، هویت ضد آمریکایی انقلاب اسلامی و مخالفت نظام سلطه با جنبش های اصیل مردمی است.در هر سه اتفاق آمریکا نقش محوری دارد و این موضوع از نگاه تیزبین و دشمن شناس مردم ایران دور نماند.